مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مستمری پدر

سلام.پدر من بازنشسته لشکری بودند که فوت شدند. در حال حاضر مادرم و خواهر مطلقه ام مستمری ایشون رو میگیرند.آیا من که شغلی ندارم و در شرف طلاق هستم میتوانم درخواست مستمری ایشون رو بدهم؟

پاسخ ها :

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
بعداز طلاق، درخواست خود را پیگیری کنید، بعید است قبل از طلاق به شما مستمری تعلق بگیرد.

یک وکیل :

سلام در صورت طلاق امکان دریافت برای شما وجود دارد

یک وکیل :

سلام در صورت طلاق به نسبت سهم خود امکان دریافت مستمری را خواهید داشت

یک وکیل :

سلام اگر طلاق بگیرید امکان دریافت برای شما وجود خواهد داشت