مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان احراز سکونت خودرو صفر

با سلام و عرض ادب
بنده یک خودرو از سایپا خریداری کردم، تحویل سه ماهه و قرار شده اخر شهریور تحویل بدهند. با این حال، برای احراز سکونت، آیا زمان (تاریخ) قولنامه یا اجاره نامه 3 برگی کد رهگیری دار، مهم است یا نه؟ یعنی چه مدت باید از تاریخ اجاره منزل گذشته باشد؟
چون بنده به تازگی (چند روز پیش) منزل را اجاره کردم. با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای احراز سکونت باید سند منزل یا دفترچه بیمه یا قولنامه اجاره یا ...لازم است

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،در این خصوص می بایست از شرکت سایپا و شرایط آن پیگیری نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید در مدت یک ساله قرارداد اجاره باشد و مدت قرارداد منقضی نشده باشد