مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن حساب

سلام خسته نباشید من حسابم از طرف مراجعه قضایی بسته شده فک کنم یکی ازم بخاطر برگشت ندادن پولش رفته شکایت کرده و حسابمو بستن وقتی رفتم بانک گفت از طرف پلیس فتا جلفا بسته شده شماره پرونده هم دادن میخواستم بدونم الان من پرونده دارم؟ یا اگه برم ممکنه برام پرونده یا برم زندان؟ آخه هیچ هشداری بم ندادن
ممنونم میشم توضیح بدید

پاسخ ها :

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
بدون ابلاغ و صدور حکم مرجع قضایی ، کسی را زندان نمی برند و از این لحاظ نگران نباشید.
شما بهتر است پیگیری کنید و شعبه مربوطه را پیدا و از جریان امر مطلع شوید تا در آینده مشکلی برایتان پیش نیاید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بهتر است شما حضوری به پلیس فتا
مراجعه نمایید و نترسید شما را جلب نخواهند کرد
جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید

زهرا  ولدخاني

زهرا ولدخاني :

استان :

سلام عصر بخیر
شما با مراجعه به دفتر خدمات قضایی و ثبت ثنا میتوانید بصورت انلاین از پرونده های قضایی خود استعلام نمایید

حسن زاهدپاشا

جناب آقای حسن زاهدپاشا :

سلام تا ابلاغیه براتون از دادسرا نیامده باشه جای نگرانی برای بازداشت ندارید مگر اینکه قاضی بدوا دستور جلب داده باشه، اگر نگرانید میتوانید وکیل معرفی کنید تا پرونده را یا فقط مطالعه بکنه واطلاعات را به شما بده، یا وکالت شما را قبول کنه

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

پس از ثبت نام ثنا به واحد ثبت متمرکز دادسرای مربوطه مراجعه شود

سودا نادری

سرکار خانم سودا نادری :

باید سامانه ثنا ثبت نام کنید و به دفتر کل دادگاه حقوقی استانتون مراجعه و استعلام کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
می توانید از طریق وکیل پیگیری نمایید به هر صورت امادگی معرفی کفیل یا وثیقه بر حسب موضوع داشته باشید