مشاوره حقوقی رایگان - آیا پرداخت هزینه اجاره منزل تاثیری در رد دادخواست نفقه جاری یا معوقه داره؟

سلام و وقت بخیر
بنده از زمان عقد منزل مسکونی اجاره کرده ام و ماهانه 2 میلیون اجاره پرداخت کرده ام تا با همسرم زندگی کنم ولی متاسفانه ایشون برای زندگی مشترک تشریف نیاوردند و 5 ساله که خونه پدرشه
تیرماه 1400 رفته نفقه معوقه درخواست داده و بعد از جلسه شوری گفتند 25 میلیون نفقه باید بدی که بنده قبول نکردم و همسرم هم گفت بره کارشناسی بعد کارشناس زنگ زد و نپرسید تمکین شدی یا نه گفت خانمت میگه تمکین کرده همون ملاکه و حدود 30 میلیون نفقه تعیین کرد. بنده هم لایحه دادم که همسرم موقع عقد باکره نبوده و بعد از عقد تمکین نداشته و علی رغم اجاره خونه و تهیه اسباب اثاثیه زندگی ایشون برای شروع به زندگی مشترک تشریف نیاوردند پرونده بعد از اون راکد مونده یعنی هنوز توی شورای حل اختلافه و به دادگاه نرفته و حکمی هم صادر نشده.
در صورت محکومیت به پرداخت نفقه معوقه آیا امکان داره اجاره بهای منزلی که برای زندگی مشترک اجاره کردم ( ماهانه 2 میلیون تومان اجاره بهای مندرج در قرارداد اجاره نامه که بین من و پدرم بصورت دستی نوشته شده و دو نفر شاهد امضاش کردند ) و استشهاد همسایه ها مبنی بر اینکه 5 ساله دارم به تنهایی داخل این خونه زندگی میکنم.
جزو نفقه محسوب بشه و از مبلغ نفقه معوقه کسر کنند ؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
خیر تامین مسکن برعهده زوج می باشد الزام به تمکین باید مطرح می کردید

پروانه صادقیان

سرکار خانم پروانه صادقیان:

سلام شما میبایست ابتدا اظهارنامه الزام به تمکین ارسال نمایید سپس دادخواست با همین مضمون ارسال نمایید