مشاوره حقوقی رایگان - برنده مزایده خودرو

سلام بنده با چک با مبلغ/71/400 صدور اجراییه خودرو بدهکار رو توقیف کردم. و به مرحله مزایده رسید برنده مزایده شدم خودرو واژگونی بود به مبلغ37/000.. برای رفع توقیفی متوجه شدم یه شکایت توقیفی با سفته تامین خواسته داره...حالا منشی اجرای احکام میگه باید رضایت طرف رو بگیری.. شکایت اول توقیف رو هم من انجام دادم نفر دیگه تاریخ توقیفش دوهفته بعد. خواهش راهنمایی کنید..

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر قبل از شما توقیف بوده قانونا کار خاصی نمی‌شود کرد

ساميه  مخصوصي

ساميه مخصوصي :

استان :

با سلام ملاک توقیف تقدم و تاخر هست هر کس زودتر توقیف کنه مالک محسوب میشه

مرتضي  اسماعيلي فرد

مرتضي اسماعيلي فرد :

سلام اگر شکایت شما مقدم باشد شما در اجرا مقدم ور مراحل بعدی هستید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله صحیح است
هر شخصی که زودتر دستور توقیف از دادگاه بگیرد
( و نه زودتر شکایت کند ) مقدم خواهد بود شما باید ابتدا رضایت توقیف کننده دیگر ، را بگیرید و سپس