مشاوره حقوقی رایگان - بررسی تلگرام توسط پلیس فتا

سلام. قاضی به خاطر وجود اسکرین شات تلگرام گوشی من رو گرفت تا فتا بررسی کند و یک هفته است که خبری نشده است. میخواستم بدونم تا کی گوشی من رو نمیدهند؟ من دیلیت اکانت زده بودم ولی نسخه اصلی نبوده است. آیا محکوم میشوم؟
( اتهام رابطه نامشروع دون زنا)

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
زمان قابل پیش بینی نمی باشد و در صورت احراز جرم بله محکوم می شوید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بررسی توسط پلیس فتا غیر قابل پیش بینی می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و احترام
سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شد، اما در صورتی که نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید وارد صفحه بنده شده و تماس بگیرید.