مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری با مدارک شخصی

سلام در تلگرام برای یک شخص برای خرید اکانت مزاحم شد و طی صحبت ها قرار شد با احراز هویت معامله انجام شود. بعد از ارسال عکس شناسنامه وی منصرف شد و پیام ها را حذف کرد حالا بعد از یک ماه شخصی ایجاد مزاحمت کرده و طبق گفته اش با استفاده از عکس مدارک بنده از چند نفر کلاهبرداری کرده . ایدی تلگرام ایشون تنها اطلاعات کلاهبردار است ایا قابل ردیابی و شکایت است؟
با تشکر

پاسخ ها :

کلاهبرداری با سوء استفاده از مدارک هویتی کلاهبرداری سوء استفاده از تصاویر مدارک هویتی