مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

با سلام
من آخر سال 96 ماشین رو به کسی فروختم و قرار شد که سند رو تا یکماه بزنیم ولی هرکاری میکنم نمیاد سند بزنه و هنوز پلاک به نام من هست و 1.5 میلیون به من بدهکار هست.
با توجه به گران شدن ماشین و اینکه این مبلغ حدود 10 درصد قیمت ماشین بوده که نگه داشته میشود معامله را بهم زد.
لازم به ذکر است که قولنامه ما شاهد نداشته است. و توقیف خودرو هم خیلی دردسر داره
لطفا راهنمایی کنین
با تشکر

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

باسلام.در صورتی که قولنامه امضای شهود را نداشته باشد فاقد اثر قانونی است.