مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از تحصیل زوجه

سلام، خسته نباشید. همسرم بیکار است و درخواست مهریه به یک سری موارد دادم.
گفت که میروم و وسایل خانه را میفروشم و یک دهم مهریه ات میدهم. تو که فاکتور و سیاهه نداری که مشخص بشود وسایل ها مال تو هست.
بعد هم با پول یارانه چون من توان مالی ندارم با یارانه خودت قسطی به تو میدهم و علاوه بر اون زن که میگیرم چون تو از خونه بیرون رفتی.
نامه میگیرم که دانشگاه هم نتوانی بروی. میخواستم بپرسم که میتواند برای نرفتن دانشگاه من نامه بگیرد؟
اگر مهریه من رو قسطی کنند به اندازه ای میکنند که با پول یارانه خودم قسط ها برابر باشد که اون یارانه خودم رو به جای مهریه ام بدهد؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق استشهادیه می توانید جهیزیه را مسترد نمایید در صورت ترک انفاق و طلاق می توانید یارانه خود را جدا نمایید
تعیین میزان اقساط با قاضی صادر کننده می باشد