مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری پرونده شکایت از کارفرما

با سلام و خسته نباشید. من حدود 6 سال پیش از کارفرمای خود به خاطر کار سنگین که منجر به کمر درد شدید و پاره شدن دیسک کمر و عمل دیسک شد، شکایت کردم. بعد از یک سالی که میرفتم دادگاه یک کارشناس به من معرفی کردند و ایشون به من گفتند دیگر نیازی نیست شما به دادگاه بیایی و من بررسی میکنم و پیگیر کار شما هستم. هر بار هم زنگ میزدم یک چیزی میگفتند و یک بار گفتند کارفرما اعتراض روی پرونده گذاشته است و مبلغی از من گرفتند که برای من کارشناس از اصفهان بیاورند که خبری نشد و بعد 6 ماه که با او تماس گرفتم میگفتند میروم بررسی میکنم و گفتند من یادم رفته بود و باز همین طور تا دو سالی سر کار بودیم. بعد همسرم گفت دیگر حق نداری نه به دادگاه بروی و نه جواب تلفن این آقا رو بدهی. دیگر هم خبری نشد. اصلا از دادگاه عم هیچ وقت برای من پیامی نمیامد و حتی این آقای کارشناس شماره کارت هم از من گرفتند و گفتن دادگاه به نفع شما رای داده و میخواهند دیه رو پرداخت کنند. حالا میخواهم بدونم این پرونده من خود به خود بسته شد؟ اصلا چی شد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما خودتان به مرجعی که کارشناس را تعیین کرده مراجعه نمایید و پیگیر پرونده باشید

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

با مراجعه به شعبه ای که سابقا تشکیل پرونده دادید میتونید از سرنوشت پرونده مطلع بشید

بابک گودرزی

جناب آقای بابک گودرزی :

سلام
شما اگر در سامانه ثنا ثبتنام کردید با مراجعه به سایت عدل ایران از قسمت اطلاع رسانی پرونده برای اشخاص حقیقی، وارد بشید و از پروندهای جریانی خود مطلع بشید.