مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن طلا بعد از طلاق

سلام، خسته نباشید و خیلی ممنون بابت جواب سوال قبلی که به من دادید.
من برای خانومم که توافقی او را طلاق دادم نزدیک شصت گرم طلا خریدم و فاکتور آن را دارم و قرار بود بعد از طلاق بدهد ولی نداده است. من میتوانم شکایت کنم و از او طلاها رو پس بگیرم؟

پاسخ ها :

فائزه‌  رستگاري‌

فائزه‌ رستگاري‌ :

بله طلاهایی که توسط شما خریداری شده قابل استرداد هست میتوانید دادخواست حقوقی استرداد طلاجات تنظیم کنید

سودا نادری

سرکار خانم سودا نادری :

با سلام اگر در خصوص بخشبدن طلاجات هنگام طلاق به همسرتون توافقی نکرده اید میتونید دادخواست استرداد طلاجات بدهید