مشاوره حقوقی رایگان - تعویض قفل در ورودی خانه

سلام. همسر بنده 3 ماه است منزل را ترک کرده و بدون دادن نفقه و فقط دو مرحله درب خانه را باز کرده و ناگهانی وارد شده و من و دخترم را مورد ضرب و شتم قرار داده و رفته است. ما اصلا امنیت جانی از ورود ناگهانی و آزار ایشان نداریم و مدام احساس خطر می کنیم. البته بنده بابت ضرب و جرح مرحله دوم به پزشکی قانونی مراجعه کرده و از ایشان شکایت کرده ام که در ردست بررسی می باشد .
از آن جا که این آپارتمان سه دانگ سه دانگ به نام ایشان و بنده است.
بنده به چه شکلی میتوانم قفل درب خانه را به منظور احساس امنیت جانی، تعویض کنم که از نظر قانونی مانعی نداشته باشد؟

پاسخ ها :

تعویض قفل درب ورودی عدم امنیت جانی ضرب و جرح توسط همسر ضرب و جرح