مشاوره حقوقی رایگان - خروج مدرک از شرکت

سلام. دوست خانوادگی ما سال 99 به اصرار چند هفته ای که مدرک کارشناسی بنده رو به شکل اسکن خواستار شد که مجوز موسسه میگیریم بعد 10 روز واگذار میکنیم و هیچ مسئولیتی نداریم و هیچ فعالیت فیزیکی نداریم و مبلغی به حساب ما واریز میشود که به من یک و نیم دادند و رفتیم دفترخونه به یکی وکالت 3 ساله دادیم و اسم بنده رو به عنوان رئیس هیات مدیره بدون امضا در شرکت ثبت کردند. من بعد چند ماه خواستار خروج از شرکت شدم و طبق پیگیری های تلفنی مخالفت کردند و اظهارنامه که فرستادم هنوز اسم من ثبت هست و به اداره ثبت شرکت ها مراجعه کردم و امور دارایی که شرکت مالیاتی نداشته یعنی مدارک ناقص بود و ثبت نشده است. الان میخواهم دادخواست خروج از شرکت بزنم.
آیا نامه را از طریق خدمات قضایی ارسال کنم یا مستقیما به دادگاه مراجعه کنم؟ ممنون میشوم راهنمایی ام کنید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما برای تنظیم دادخواست باید به دفتر خدمات قضایی مراجعه نمایید و دادخواست خود را مطرح نمایید
مواظب باشید در آینده تمام مالیات های شرکت ، به اسم شما ثبت خواهد شد و شما مسئولیت پرداخت خواهید داشت و ...