مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک خودرو فروخته شده

سلام و خسته نباشید. حدود چهار سال قبل خودرو پژو 405 خودم رو به یکی از هم محله ای ها فروختم. ما تازه به این محل آمده بودیم و ایشان از قدیمی ها بودند و به خاطر اعتماد و همسایه بودن نه قولنامه ای تنظیم کردیم، نه چکی و نه قراردادی. ایشون نصف مبلغ تفاهمی رو پرداخت کردند و گفتند بقیه پول رو هم می آورم و بعد برویم و سند بزنیم. متاسفانه خیلی زود من پدرم رو از دست دادم و خودم هم دچار سرطان شدم و دیگر اکثرا منزل پدرم یا بیمارستان بودیم و چند باری تماس به ایشون گرفتم و گفتم برای انجام کارهای ماشین بیا اما گفته شما غریبه نیستی و دیر نمیشود. تازه متوجه شدم کلا از مشهد به روستاهای اطراف رفتند و واقعا نمیدونم چه کاری باید انجام بدهم. سند ماشین و پلاک به نام من هست و قولنامه ای هم نداریم. لطفا راهنمایی ام کنید. ممنون

پاسخ ها :

فک پلاک خودرو فروخته شده فروش خودرو بدون قولنامه قوانین خرید و فروش خودرو خودرو