مشاوره حقوقی رایگان - تمدید خودکار اجاره در کرونا

سلام. در دوره کرونا و با توجه به تمدید خودکار اجاره خانه 15 درصد اضافه اجاره را به حساب صاحب خانه واریز کردم و در پشت برگه اجاره مبلغ اضافه شده ذکر نشده است. الان صاحب خانه ادعا میکند این پول بابت طلب دستی به من واریز شده و من موافق اضافه کردن 15 درصد نبوده ام و برادرم میخواهد ساکن شود.
من هنگام واریز هم در بانک ذکر کرده ام که بابت تمدید اجاره خانه.
آیا میتواند چنین ادعایی کند؟ ممنون.

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. علی الاصول خیر. بهتر است شما یک اظهار نامه در خصوص میزان افزایش اجاره بها ارسال کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
نخیر نمیتواند مضافا اینکه نیازشخصی مالک ملاک تخلیه است نه نیاز برادر ایشان

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر هر شخصی که ادعایی را مطرح می نماید باید ادعای خود را اثبات نماید بهتر است شما به شورا حل اختلاف مراجعه نمایید و درخواست ...