مشاوره حقوقی رایگان - شکستن حکم دادگاه

سلام. برادر من 14 سال پیش جلوی خانه قاتل به قتل میرسد. بعد از 7 سال قاتل دستگیر میشود و بعد از پنج سال حکم اعدام میدهند. 2 روز مانده به اجرای حکم از ماده 474 استفاده میکند و حکم را میشکند و قاضی تجدید نظر حکم میدهد. 7 سال زندان و یک دیه کامل و فرجام خواهی ما قبول نمیشود. آیا ما هم ماده 477 را میتوانیم استفاده کنیم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر مدت زمان زیادی از صدور حکم نگذشته باشد بله امکان اعمال ماده477 را دارید