مشاوره حقوقی رایگان - شکایت به ناحق ضامن از وام گیرنده

خانمی زمان ازدواجشون، قصد گرفتن وام ازدواج رو نداشتن، مادرشوهر این خانم این وام رو به نام ایشون و برای خودشون میگیرن، این خانم با لحاظ مسایل خانوادگی رسید کتبی از مادرشوهرش نمیگیره و تنها امور اداری رو انجام میده حتی هنگام واریز پول هم نقشی در برداشت پول نداشت، و تمام مدارک دست مادرشوهرش بوده. بعد از دو سال که در زندگی به مشکل برمیخوره و شوهر قصد متارکه میکنه، مادر شوهر هم دیگه اقساط رو نمیده ولی چون ضامن وام بوده از حقوقش کم میشده. حالا که این خانم جدا شده برای انتقام دعوایی علیه خانم مطرح کرده این خانم چطوری میتونه دفاع کنه از خودش؟؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،ضامن بعدازاینکه وام راپرداخت نمود،دادخواست مطالبه وجه بدهد