مشاوره حقوقی رایگان - سرقت از انبار

با سلام. بنده یک انبار لوازم خودرو دارم که چند نفر سابقه دار دزدی با ترفند دوستی به اون جا راه پیدا کردند و یک شب که بنده نبودم از آن جا 500 میلیون تومن لوازم به سرقت بردند و بنده به 110 اطلاع دادم وصورتجلسه دارم ولی به علت مشغله و نداشتن اسم و فامیلی دقیق دنبال شکایت نرفتم و الان پس از شش ماه آگاهی به انبار بنده مراجعه کرده و اظهار کرده که بنده در اون جا لوازم دزدی نگهداری میکنم و به نظر بنده این ادعا از طرف سارقین هست.
آگاهی جهت پرسش آمده یا حکم جلب بنده رو دارند؟
الان بعد از شش ماه میتونم شکایت کنم؟ اون تهمتی به من زده شده باعث اختلال در روند شکایت من نمیشود؟ در ضمن هیچ گونه سوء سابقه ندارم.