مشاوره حقوقی رایگان - زمین نسق دار قدیمی

با سلام پدربزرگ من در زمان قدیم نسق زمینی در اداره ثبت بنامش بود ولی کسی پیگیر زمین نشد و پس از فوتش زمین تو اراضی منابع طبیعی هستش چطور میشه زمین رو پس گرفت و زمانش معمولا چقدر طول میکشه؟ با تشکر از اینکه وقت میذارید و به سوالات پاسخ میدید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر زمین جز منابع طبیعی وملی اعلام شده است باید وراث مرحوم پدر بزرگتان نسبت به تشخیص ملی شدن زمین ورای کمیسیون ماده56 قانون منابع طبیعی معترض ودادخواست اعتراض خودرا از طریق دفاتر خدمات قضایی با استناد به اسناد ومدارک ونسق زراعی مطرح نمایند