مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن حساب یارانه

سلام به علت بدهی کارت یارانه ام مسدود شده من نه نامه ای دریافت کردم نه حکمی و تو یه شهرستان دیگه کار میکنم که این یارانه و کمک معیشتی خرج بچه هام میشد درآمدی هم ندارم چکار باید بکنم خودم هم برم میترسم بر نگردم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

چاره ای جز مراجعه حضوری یا توسط وکیل به مرجعی که توقیف کرده و رفع توقیف ندارید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
باتوجه به اینکه در ماده 24 قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی موارد مستثنیات دین بیان گردیده، در فرضی که یارانه نقدی به حساب سرپرست خانواده که محکوم‌علیه قرار گرفته، واریز شود، نسبت به سهم ایشان از یارانه نقدی قابلیت توقیف دارد. وسهم سایر وابستگان وفرزندان قابل توقیف نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق سامانه ثنا علت را جویا شوید و به شعبه مربوطه مراجعه و تقاضای رفع مسدودی حساب یارانه ای را نمایید چون خلاف مقررات است جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید 09113963026