مشاوره حقوقی رایگان - مابه التفاوت سنوات

سلام. اینجانب از سال 1386 تا 1400 در شرکت ... مشغول کار بوده ام و یک هفته پیش عدم نیاز اینجانب زده شده است. عیدی و سنوات هر سال تسویه میشده اما بیمه به طور کامل رد شده است. آیا به من مابه تفاوت این 14 سال برای گرفتن سنوات تعلق میگیرد؟ اگر تعلق میگیرد من باید چی کار کنم؟ ممنونم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
هرچند به صورت سالیانه با شما تسویه حساب میشده ولی ملاک پرداخت سنوات پایان خدمت اخرین دستمزد وحقوق کارگر می باشد لذا میتوانید ما به التفاوت را دریافت نمایید درخصوص بیمه نیز اقدام کنید