مشاوره حقوقی رایگان - تقسیط بدهی سفته

با سلام.
شخصی از برادرم مبلغ 50 میلیون تومان سفته دارد که تاریخ سر رسید آن سال 96 می باشد و بنده به عنوان ضامن پشت آن را امضا نموده ام.
ایشان در سال 99 سفته ها واخواست نموده و از برادرم و من شکایت حقوقی نموده است.
با توجه به این که اکنون برادرم در دسترس نیست و اگر من در دادگاه رسیدگی محکوم به پرداخت شوم، آیا امکان اعتراض به رای و یا تقسیط مبلغ سفته برای اینجانب هست و این که آیا طلبکار میتواند برای بنده حکم جلب بگیرد یا خیر؟

پاسخ ها :

تقسیط بدهی سفته اعتراض به رای ضامن سفته سفته