مشاوره حقوقی رایگان - اعتیاد شوهرم

سلام شوهرم اعتیاد داره چندبارهم ترک کرده ولی با دوباره شروع کرده ... اینبار خودم دادمش کمپ و میخام ازش یه تعهد بگیرم که دیگه سراغ مواد نره باید الان که تازه دادمش کمپ یا وقتی میخام بیارمش بیرون ازش تعهد بگیرم و چجوری

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
سوال حقوقی نیست علی ایحال تفاوتی ندارد بسته به اراده و خواست بیمار دارد می توانید برای عدم تعهد شرطی لحاظ نمایید