مشاوره حقوقی رایگان - تخصیص پلاک خودروی صفر

سلام روزتون بخیر.
من دانشجوی شیراز هستم و میخواستم پلاک خودروی صفر من که دی ماه ثبت نام کردم و مرداد ماه برای احراز سکونت برام پیامک اومده، پلاک شیراز باشه. چکار می تونم بکنم تا پلاکم پلاک شیراز باشه؟
البته سال 98 تا 99 یک مغازه با کد رهگیری اجاره کرده بودم اما خب الان سال 1400 شده و یکسالی هست که مدت اجاره من تموم شده.
ممنونم از راهنماییتون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید اجاره نامه یا سند مالکیت ارائه دهید.
می توانید اجاره نامه ای تنظیم و ارائه دهید

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

سلام از محل زندگی خود اجاره نامه یا نامه ایی ببرید

فاطمه باباپوررزکناری

سرکار خانم فاطمه باباپوررزکناری :

درود بر شما،حتما باید مدرکی از قبیل سند منزل و یا قبض آب و برق و،..و یا اجاره منزل مسکونی رو ارائه بدید،تجاری شامل نمیشه