مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به پزشکی قانونی

با سلام. برادر من در تصادفی عضو یکی از سرنشینان خودرو بود و به شدت آسیب دید. پس از انجام کار های شکایت علیه راننده (مقر حادثه) و استفاده از بیمه ماشین آن و انجام تمام مراحل قانونی و مزاجعاتی به پزشکی قانونی.. که باز پزشکی قانونی معرفی کرد به پزشکان متخصص دیگر جهت معاینات و درمان .. این پزشکان معرفی شده تمام شکستگی ها را معیوب تشخیص داده و به پزشکی قانونی ارسال کردند. اما پزشک قانونی طبق گزارش نهایی نوشت .. تمام شکستگی ها به درستی جوش خورده و در سلامت کامل هستند و درصد دیه را 5 درصد تعیین کرد... در صورتی که با جمع آوری تمام گزارشات پزشکان و مشورت با وکیل با تجربه درصد دیه را 50 تا 60 درصد تعیین کرد. تقریبا یک سال از این ماجرا میگذرد که با توجه به وخامت اوضاع جسمانی برادرم و طول درمان های مکرر تعیین شده از پزشکی قانونی اینقدر زمان برد که در نهایت خودمان پرونده را بستیم.
الان با این گزارشات پزشک های متخصص و وجود شواهد و سی تی اسکن ها و غیره میتوان اعتراض کرد به این نظر؟؟؟
اگر فرصت اعتراض وجود دارد آیا به نتیجه ای میرسیم؟؟
و چقدر زمان میبرد تا به جواب برسم؟؟
و برای اعتراض به کجا باید مراجعه کنم؟؟

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

با گرفتن دیه 50_60 درصد پرونده را بستید ؟؟
با رضایت دادن پرونده رو بستید؟
اگر رصایت دادید راهی برای پیگیری مجدد ندارید