مشاوره حقوقی رایگان - مشکلات خانوادگی

سلام ..... هستم 14 سالمه من 1سال بود کمی به پدرم حاضر جوابی میکردم و بعد هم به خانه خالم شیراز رفتیم و کمی بخاطر گیر دادن های الکی پدرم عصبانی میشدم و حاضر جوابی میکردم به مسافرت خونه خالم این ها رفته بودیم و 2 هفته اونجا بودیم من به پدرم گفتم میخوام 2روز همراه مادربزرگم بمونم بعد بیام فقط 2 روز مادرم قبول کرد اما پدرم نمیدونم چرا نه و دلیل منطقی نبود و من رو جلو همه کتک زد و من واقعا ناراحت و افسرده هستم 1 ماه الان اولین بارمه دارم با مشاور صحبت میکنم ممنون میشم کمکم کنید و اینکه پدرم برای من همه چی می‌خره و اوکیه فقط با من زیاد بحث میکنه و بخاطر اون کتک من رو کلی اذیت کرد گوشیم رو گرفت و این ها و همیشه با هم بحث داریم

پاسخ ها :

مهدی باقری خصال

مهدی باقری خصال :

سلام ..
هر چند سوالتون حقوقی نیست .
ولی احترام به پدر و مادر برای فرزندان واجبه
و بهتره که شما در این خصوص با مدرتون خلوت کنید و ضمن عذرخواهی از رفتارتون ، به ایشون بگید که چه رفتاری از پدر شما رو آزار میده .
قطعا والدین ، و هر کسی دیگه منطق و عقل رو قبول دارند.