مشاوره حقوقی رایگان - 18سال تمام ندارم...

باسلام..
ببخشید من 17 سال دارم و 3ماه دیگه میرم 18سال آیا میتونم الان که 17 سالم هست و چند ماه دیگه میرم 18 سال سند موتور و تعویض پلاک برم و به اسمم بخوره ممنون میشم اگه راهنمایی کنید."ممنونم"
و اینکه اگه نمیشه راه دیگه ای هست که به اسمم نخوره ولی یا قیمم نیان پای معامله؟!

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

باسلام
میتوانید حکم رشد بگیرید و سپس معامله کنید
یا سند را به نام شخص مورد اعتماد خود بزنید و از او اقرار نامه رسمی بگیرید ولیکن این موضوع هم ریسکی هست.

امید مهدی پور بابادی

جناب آقای امید مهدی پور بابادی :

سلام .ابتدا از دادگاه خانواده حکم رشد بگیرید