مشاوره حقوقی رایگان - جرم فروش زمین منابع طبیعی برای فروشنده

سلام
بنده نزدیک به 1 سال هست که زمینی از شخصی خریداری کردم که رو حساب آشنایی با این شخص قولنامه ای دستی با دستخط این شخص نوشته شده و هر دو آن را امضاء کردیم. در قولنامه قید شده بود که زمین باغی می باشد ولی الان متوجه شدم که زمین مربوط به منابع طبیعی هست. آیا میتونم با توجه به تورمی که وجود دارد مبلغ خود به همراه ضرر و زیان را از شخص دریافت کنم؟

پاسخ ها :

مطالبه ضرر و زیان از فروشنده زمین منابع طبیعی خرید زمین منابع طبیعی بدون اطلاع زمین منابع طبیعی ضرر و زیان زمین منابع طبیعی