مشاوره حقوقی رایگان - سند اصلاحات ارضی

سلام . با تشکر از وکلای محترم. سوال من این است. ایا در زمان رژیم سابق مثلا فردی در سن 74 سالگی در سال 1340 فوت شود و بعد از ان اصلاحات ارضی صورت گرفته ولی به علت بیسوادی یا عدم اطلاع کافی یا در جریان نبودن بقیه ورثه ها سند اصلاحات ارضی بنام یکی از وراث تنظیم شده باشد حالا بقیه ورثه های همین فرد فوت شده در سال 1340 از ارث محروم میشوند اگر نه چه جوری باید اقدام کنند و از کجا این در حالی است که سند بنام نیز 6 سال پیش خودش هم فوت شد اهالی و تمام ریش سفیدان روستا استشهادیه امضا نمود ه اند که کل این اموال مال پدر کل این ورثه ها بوده است نه مال یک نفر یعنی در رژیم سابق املاک روستایی خرید و فروش نداشت که این فرد تک به تک این املاک را که عینا تطابق دارد با املاک پدرش خریداری نماید چون اینها با همین مشخصات قبلا متعلق به پدرش بوده است لازم به ذکر است املاک روستایی در سند بصورت مشاعی قید شده. ممنون از راهنمایی شما .

پاسخ ها :

هومان  حميدي

هومان حميدي :

سلام
در 1342 که اصلاحات اراضی میشود به افرادی که اولا کشاورز بوده و زمین کشاورزی که از سوی مالک در تصرف داشته است به نسبت سهم نام او در سند اصلاحات اراضی قید می شده است حال باید بررسی شود که آیا این شخص که شما مدعی هستید سند به اشتباه به نام وی شده در سال 1342 چند سال داشته؟ 09178366200