مشاوره حقوقی رایگان - مهلت اقامه دعوی چک

با عرض سلام و ادب. بنده از شخصی طلبکار هستم و بابت طلبم از نامبرده چک دارم. فقط چک به تاریخ سال 1392 می باشد و در همان سال برگشت زدم و قبلا نتونستم بنا به دلایلی اقامه دعوی کنم. خواستم بپرسم الان اقامه دعوی کنم ایرادی ندارد و دعوی من خارج از موعد قانونی نیست و این که چک مربوطه بابت کار تجاری صادر نشده بود و بابت بدهی صادر شده بود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست مطالبه وجه چک به انضمام خسارت تاخیر تأدیه بدهید.