مشاوره حقوقی رایگان - منع استخدام نیروی انتظامی

با سلام من بهمن سال 99 کادری نیروی انتظامی شدم و بعد از یک ماه از لحاظ روحی بهم ریختم و تحت درمان قرار گرفتم و بعد از دو ماه بهتر و بهتر شدم و حالا چند وقتی به دنبال کمیسیون پزشکی بودم بعد از کلی رفت وآمد منو منع کردن یکسال بیشتر دوندگی کردم حال میگن برو میخاستم بدونم چه کار باید بکنم بتونم برگردم ؟ آیا به حقم میرسم

پاسخ ها :

بازگشت به خدمت نیروی انتظامی استخدام نیروی انتظامی نیروی انتظامی