مشاوره حقوقی رایگان - آزمون قضاوت

باسلام وخسته نباشید
پدرم که 12 سال پیش فوت کرده سابقه کیفری داشت و الان هم برادرم سابقه کیفری دارد .
می خواستم تو آزمون قضاوت شرکت کنم آیا این موضوع در استخدام من تاثیر گذار است یا نه ؟
باتشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به سابقه کیفری انها دارد. موضوع جرم مهم است. اما به احتمال زیاد و بسته به تجربیات، در مرحله گزینش رد میشوید ولی اگر جرایم سنگین و امنیتی و سیاسی نباشد، مجددا شرکت کنید در گزینش پذیرفته میشوید

پرسشگر :

پدرم واسه مصرف شخصی مواد سابقه کیفری داشت و برادرم سابقه کلاهبرداری
آیا در استخدام من در آزمون قضاوت برای من مشکل ساز است ؟ آخه گناه من چی هستش که باید پاسوز پدر و برادرم بشم وقتی خودم هیچ گونه خلاف و سابقه ای ندارم

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بله بهتره شرکت نکنین وقتتون رو تلف نکنین