مشاوره حقوقی رایگان - استرداد حق بیمه مشاغل سخت و زیان آور از کارفرما

سلام و خسته نباشید : بنده بعد طی مراحل قانونی با استفاده از مشاغل سخت و زیان آور بازنشسته شدم و مبلغ حق بیمه مشاغل سخت و زیان آور را بدلیل امتناع کارفرما از پرداخت آن خودم مجبور شدم پرداخت نمایم. به دادگاه دادخواست مبنی بر استرداد حق بیمه سخت و زیان آور تقدیم نمودم که متاسفانه با رد دادخواست و دعوی از طرف قاضی شعبه مواجه شدم. این در حالی میباشد که دیگر همکاران به همین روال مبلغ پرداختی را با حکم دادگاه و اجرای حکم بازپس گرفته اند. به ریاست دادگاه مراجعه کردم تا از دلیل این دو گانگی رای مطلع شوم اظهار داشتند که به رای صادره اعتراض کنم ولی با وضعیت مالی بد و در مضیقه بودن مالی که دفاتر قضایی برای اعتراض به رای خواستار 1/200 میلیون بودند نتونستم اعتراض کنم .. با این اوصاف حالا من چطور میتونم مبلغ را از کارفرما بازپس بگیرم ؟ ممنون میشم در این مورد راهنماییم کنید

پاسخ ها :

پروانه صادقیان

سرکار خانم پروانه صادقیان:

با سلام اگر هنوز فرصت 20 روز تجدیدنظر خواهیتون منقضی نشده است میتوانیدضمن تجدید نظر خواهی بابت هزینه ی دادرسی اعسار بخواهید