مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین بخاطره مهریه

سلام. وقتتون بخیر
بنده یه ماشین از اشنا خریدم قولنامه ی دستی هم نوشتیم.
مدارک هم تماما دستمه ولی پلاک رو به نام نزدم چون تخفیف بیمه ی ماشین صفر میشد و صاحب پلاک هم راضیه که پلاکش دستم باشه چون فامیلمونه.
یه مدته با خانومش به مشکل خورده و پلاک رو توقیف کرده اجرای احکام و از اونجایی که فهمیدم درخواست مهریه داده.
در ضمن من بوشهر زندگی میکنم و پلاک هم ماله بوشهر. ولی خانومش در کرمانشاه شکایت کرده و حکم توقیف اومده.
حالا خواستم بدونم که برای رفع توقیف میتونم از بوشهر اقدام کنم? چه مراحلی رو باید طی کنم تو دادگاه و چند روز طول میکشه که پلاکم ازاد بشه
ممنونم که وقت میزارین

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.بایستی دادخواست اعتراض ثالث اجرایی تقدیم نمایید.دادگاه کرمانشاه بایستی رسیدگی نماید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

خیر باید به اجرای احکام یا اجرای ثبت توقیف کننده خودرو مراجعه کنید