مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه ملک مسکونی با گذشت یکماه از پایان اجاره نامه

با سلام، مستاجرم مرد است و قرارداد اجاره در بنگاه املاک با (وی) در سال اول در روی صفحه و در سال دوم در ظهر صفحه اجاره نامه بصورت تمدید نوشته شده و تعداد( 3 نفر بدون نام و نسبت..) مستاجر در اجاره نامه قید شده. مستاجر اظهار میکند دخترم مطلقه شاغل و نوه 15 ساله ام دختر صغیر است. وقت اجاره نامه مان یک ماه است تمام شده واحد را تخلیه نمیکند میگوید من جای دیگر برای خودم واحد اجاره کردم ولی دخترم با نوه ام حاضر به تخلیه واحد مورد نظر فوق نیستند و تخلیه نمینمایند. از شورا کارشناس آوردم که استشهاد 4 صفحه ای از محل مسکونی خودم گرفتند که اثبات میکند خودم مستاجرم و احتیاج به ملک مسکونی خودم را دارم. لطفا بفرمائید جهت تخلیه واحدم چکار کنم ،
آیا صغیر بودن نوه و ادعای حضانت و سرپرستی مستاجر از دختر شاغل و نوه وی ، خللی در روند تخلیه واحد مسکونی من که به آن نیاز دارم ، وارد میکند. با تشکر فراوان

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. برای تخلیه روال عادی را با توجه به مصوبه ی کرونا بایستی طی نمایید. ضمن اینکه سه نفر تعداد افراد قید شده است و حتی عده ی کمتری سکونت دارند. اگر حکم تخلیه صادر شود صغیر و … بودن تاثیری ندارد.