مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی اقدام برای قطع نفقه فرزند پسر بالای هجده سال

چگونه برای قطع نفقه فرزند پسر بالای هجده سال اقدام کنم؟ در صورتی که حکم نهایی تا هجده و نیم سالگی صادر شده و نوشته طبق سازش نامه توافق کردید تا پایان اسفند 1400 نفقه پرداخت کنیددر صورتی که من تا پایان امسال سازش نکردم و اصلا چیزی که امضا کردم تاریخ قید نشده بود که تا چه موقع بایدپرداخت کنم،لطفا میشه راهنماییم کنید چجوری باید اعتراض بزنم؟ احتمالا وکیل به طرفیت از من و تبانی خودش تاریخ شش ماه اضافه زده؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید پرداخت نکنید و از شعبه مربوطه موضوع را پیگیری کنید تا دستور جلب نگیرند