مشاوره حقوقی رایگان - فروش اموال ارثی

دادگاه با توجه به تعدد وراث در اواخر اردیبهشت حکم به فروش ماشین ارثی و تقسيم مبلغ بین وراث داده است. به نظر میرسد که دادگاه در مزایده موفق به فروش نشده است. حالا یک اجراییه آمده با متن زیر (محکوم له من و مادرم هستیم که درخواست تقسیم به دادگاه دادیم و محکوم علیه بقیه وارثان هستند. اموال نزد مادرم است):
به موجب درخواست اجراي حكم به شماره و شماره دادنامه مربوطه ..... محكوم عليه محكوم
است به حکم به فروش اموال سهام شرکت تعاونی عدالت زنجان ، تلفن ثابت به شماره ..... و يک دستگاه خودروی
پرايد به شماره انتظامی ...... و تقسيم آن بين طرفين (وراث) مطابق سهم الارث آنان با لحاظ گواهی
حصر وراثت ارائه شده در حق محکوم له.
محكومٌ عليه مكلف است از تاريخ ابلاغ اجرائيه :
-1 ظرف ده روز مفاد آنرا بموقع اجرا گذارد (ماده 34 قانون اجراي احكام مدني). 2-ترتيبي براي پرداخت محكومٌ به
بدهد. 3-مالي معرفي كند كه اجرا حكم و استيفا محكومٌ به از آن ميسر باشد. چنانچه خود را قادر به اجراي مفاد اجراييه نداند بايد ظرف سي روز كليه اموال خود را شامل تعداد يا مقدار و قيمت همه اموال منقول و غير منقول، به طور مشروح مشتمل بر ميزان وجوه نقدي كه به هر عنوان نزد بانكها و موسسات مالي و اعتباري ايراني يا خارجي دارد به همراه مشخصات دقيق حسابهاي مذكور و كليه اموالي كه او به هر نحو نزد اشخاص ثالث دارد و كليه مطالبات او از اشخاص ثالث و نيز فهرست نقل و انتقالات و هر نوع تغيير ديگر در اموال مذكور از زمان يك سال قبل از طرح دعواي اعسار به ضميمه دادخواست اعسار به مقام قضائي ارائه نمايد والا به درخواست محكوم له بازداشت مي شود (مواد 8 و 3 قانون نحوه اجراي 4-خودداري محكوم عليه ازاعلام كامل صورت اموال به منظور فرار از اجراي حكم، حبس تعزيري . ( محكوميت مالي 1394 درجه هفت را در پي دارد. (ماده 34 قانون اجراي احكام مدني و ماده 20 ق.م.ا و ماده 16 قانون نحوه اجراي محكوميت 5-انتقال مال به ديگري به هر نحو با انگيزه فرار از اداي دين به نحوي كه باقيمانده اموال براي پرداخت ديون ( مالي1394 كافي نباشد موجب مجازات تعزيري درجه شش يا جزاي نقدي معادل نصف محكوم به يا هر دو مجازات مي شود. (ماده 21)
6-چنانچه صورت اموال پس از مهلت سي روز ارائه شود آزادي محكومٌ عليه از .( قانون نحوه اجراي محكوميت مالي 1394 زندان منوط به موافقت محكومٌ له يا توديع وثيقه يا معرفي كفيل توسط محكومٌ عليه خواهد بود. تبصره 1 ماده 3 قانون نحوه اجراي محكوميت مالي 1394

سوال من این است که معنی این حکم چیست؟ چرا باید محکوم علیه ها لیست اموال خود را ارایه دهند؟ ما حالا باید خودمان اموال را بفروشیم؟ یکی از محکوم علیه ها (وارث ها) ایران نیست. بدون امضا و حضور ایشان چگونه اموال را بفروشیم؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
متن این اجرائیه به صورت روتین و سیستمی در همه اجراییه ها ارسال میشه و شما فقط باید بخشی که مربوطه به شما میشه و در رای دادگاه آمده را انجام بدید