مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع همسرم

چند وقت پیش متوجه شدم خانومم با یکی از اقوام که اونم متاهل هست دوست شده و با هم رابطه هم داشتن البته خانومم اعتراف کرد و گفت که واقعا فریب خورده و از پیشنهاد مبلغی زیاد وسوسه شده الان تقریبا 5 روز از رابطه میگذره و چون فامیل هستیم اصلا نمیخوام آبروریزی بشه لطفا راهنمایی بفرمایید که چگونه میتوانم ثابت کنم و برای طرح شکایت با توجه به اینکه همسرم کلی نادم و پشیمان شده و من تقریبا اونو بخشیدم از اون آقا چطوری میتونم شکایت کنم که همسرم دچار مشکل نشه و اینکه تا چند روز پزشکی قانونی میتونه رابطه با یک مرد دیگه رو تشخیص بده
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
رابطه دو طرف دارد به این صورت که فرمودیدامکان پذیر نیست
در صورت تمایل به مشاوره تماس بگیرید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

در هر حال شکایت رابطه نامشروع نمایید خانمتان نیز متهم یک طرف رابطه خواهد بود.