مشاوره حقوقی رایگان - موتور سیکلت پلاک قدیم

سلام، وقت شما بخیر.
اگه موتور سیکلت دست دوم که پلاک قدیم هست و سند و کارت موتور هم دارد بخرم و موقع خرید فروشنامه هم بگیرم، آیا برای من مشکلی ایجاد نمیکند؟
مثلا پلیس از من بگیرد میتونم با این مدارک اثبات کنم که موتور رو خریدم و دزدی نیست؟ ( با توجه به این که موتور های قدیمی مثلا مدل 82 قابل سند زدن به نام کسی نیست و کسی که از او میخرم نمیتواند سند رو به نام من کند)
مورد دیگری هم که هست این هست که میگویند اگر پلیس موتور پلاک قدیم رو ببرد پارکینگ کلی خرج دارد تا بیرون بیاوری این درست هست؟
همین سوال ها رو در مورد پلاک های ملی هم دارم.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

براساس قانون مصوب دولت، سن فرسودگی موتورسیکلت 10 سال است و در صورتی که موتورسیکلتی بیش از این سن برای تعویض پلاک مراجعه کند، هیچ خدماتی دریافت نمی کند. اگرچه طبق قانون تمامی موتورسیکلت ها باید دارای پلاک ملی باشند و تردد خودروها با پلاک قدیمی ممنوع است.
پلیس براساس قانون عمل می کند و موتورسیکلت های با سن بیش از 10 سال باید به مراکز اسقاط معرفی شوند.