مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه فرزند در عقد موقت

سلام روز خوش من با اقایی عقد دفترچه ای در دفتر رسمی ازدواج اما داخل دفترچه نوشته نوع عقد دائم گفتن صیغه عقد دائم خوندن که بعد از به دنیا امدن بچه بریم دنبال شناسنامه که ثبت بشه تو شناسنامه الان بچه 1 سالش شده اون اقا نمیره دنباله شناسنامه چند بار از دادگاه واسش ابلاغ اومدکه بره دنباله شناسنامه اما اصن توجه نکرده باید چیکار کنم واسه بچه ام شناسنامه بگیرم ممنون میشم

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق روند رسیدگی به پرونده میتوانید از مشاوره تلفنی سایت استفاده نمائید.