مشاوره حقوقی رایگان - هبه

سلام وقت بخیر دوسال پیش قراردادی نوشتیم که من از شوهر سابقم سی گرم طلا میخام و 5تیکه وسایل رو گفتن متعلق به همسرم میباشد در حضور دو شاهد اقا امضا شده یک سال پیش جدا شدیم حالا دادگاه یبار بدون حضور من رای به ایشون من تقاضا واخواهی دادم با توجه به برگه به نفع من الان ایشون دوباره اعتراض زدن که این هبه س من اموالم میخام میشه راهنمایی کنید چه کاری باید انجام بدم؟؟ میتونه پس بگیره وسایل رو

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر هبه ثابت شود و عسن مال موجود و در ملکیت شما باشد امکان باز پس گیری وجود دارد.