مشاوره حقوقی رایگان - ارز

سلام بنده مقدار 560 دلار به شخصی بطور امانت دادم تا یک کارش راه بیفتد و بعد یک هفته برگرداند و ایشان یک فقره چک 10 میلیون تومانی به بنده دادند پول را برنگرداند و من چک را اجرا گذاشتم پشت چک توسط صاحب چک (نوشته این چک بابت 560 دالار داده شده است) آیا برای من از نظر قضایی مشکلی ایجاد خواهد شد یا نه؟

پاسخ ها :

حسينعلي  احمدي كتايونچه

حسينعلي احمدي كتايونچه :

استان :

سلام خیر شما میتوانید با به اجرا گذاشتن چک حقوقتون را دریافت کنید