مشاوره حقوقی رایگان - دیه از صندوق تامین خسارات بدنی

با سلام. پسر من با موتور بوده یک پراید شب ساعت 3 به او زده است و فرار کرده است و فقط یک جوانی آن جا بوده است. اگر من شکایت کنم از صندوق تامین دولت چقدر تعلق میگیرد. با تشکر.

پاسخ ها :

مهناز  رجبي

سرکار خانم مهناز رجبي :

سلام براساس ماده‌ی 21 قانون بیمه‌ی اجباری مصوب 1395، موارد پرداخت توسط صندوق تامین خسارات بدنی عبارتند از:

فقدان یا انقضای بیمه‌نامه؛بطلان قرارداد بیمه؛شناخته نشدن وسیله‌ی نقلیه‌ی مسبب حادثه؛کسری پوشش بیمه‌نامه، ناشی از افزایش مبلغ ریالی دیه؛تعلیق یا لغو پروانه‌ی فعالیت شرکت بیمه؛صدور حکم توقف یا ورشکستگی بیمه‌گر؛خسارت‌های بدنی که خارج از تعهدات قانونی بیمه‌گر باشند.