مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام همسر سابقم با زور و با تهدید و ضرب و شتم از من سفته سفید امضا گرفته که سقف مبلغش 180ملیون تومان بوده البته محکوم به ضرب و شتم در دادگاه شده و البته بابت سفته هم بیان شد تو دادگاه ولی به صورت جدی پیگیری نکردم الان رفته سفته را خودش پر کرده و داده به یه نفر دیگه و اونطرف رفته به اجرا گذاشته میخواستم بدونم میتونم کاری کنم؟ چیکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

علی اصغر فدایی

جناب آقای علی اصغر فدایی :

با سلام
با استناد به سوابق پرونده قبلی شکایت کیفری تحت عنووان سوء استفاده از سفید امضاء مطرح کنید.