مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن یک قولنامه

سلام من یه موتور مدل 94سال 97 خریدم کارت سبز و پلاک و بیمه نامه به اسم منه اما سند نزدم به اسم خودم ، 99 موتور فروختم در صورتی که قبل از من موتور سه قولنامه داشته یکی از قولنامه ها که از شخص صاحب سند به نفر بعد فروخته شده و چرخیده تا به من فروخته شده قولنامشو گم کردم طی این یک سال طرفی که موتورو بهش فروختم هر چی تماس میگیرم که بره تعویض پلاک نمیاد و داره موتورو به شخص دیگری میفروشه ایا مشکلی برای من پیش میاد در این قضیه؟!

پاسخ ها :

گم شدن قولنامه موتور سیکلت قولنامه موتور سیکلت موتور سیکلت قولنامه