مشاوره حقوقی رایگان - انشعاب فاضلاب شهر تهران

ساختمانی هستیم 13 واحد تجاری و 1 واحد اداری که بنا به گفته متخصصان اداره آب و فاضلاب شرایط اتصال به فاضلاب شهری را نداریم و تاکنون هم متصل نشده ایم (منطقه انقلاب اتصال به فاضلاب دارند) آیا شرکت آب و فاضلاب حق آن را دارد در صورتی که ساختمان ما نتواند به فاضلاب شهری متصل شود از ما تقاضای وجه انشعاب فاضلاب نماید؟ و آیا حق آن را دارد که در قبض های آب حق انشعاب را لحاظ نماید؟ این شرکت می گوید که ما حق داریم حتی در صورتی که شما به فاضلاب شهری وصل نشوید حق انشعاب بگیریم و همینطور هم از 2 سال پیش در قبض های آب حق انشعاب را لحاظ می کند. با سپاس از شما.

پاسخ ها :

یک وکیل

با طرح دعوی از دادگاه حقوقی الزام اداره آب و فاضلاب رو مبنی بر اتصال به فاضلاب رو بخواهید.