مشاوره حقوقی رایگان - خرید مالکیت مغازه

سلام ، بنده سرقفلی یک مغازه را دارم . در صورتی که بخواهم ملکیت آن را از مالک خریداری نمایم ؛ 1-قوانین در این مورد به چه شکل است ؟
2- عرف ارزش سند ملکیت چه درصدی از ارزش ملک است؟ ( مثلا یک هشتم ارزش سرقفلی)

پاسخ ها :

مينا  افشون

مينا افشون :

باسلام،ارزش املاک تجاری تنهادر سرقفلی ملک هست و ارزش خود ملک نسبت به سرقفلی فوق العاده پایین هست که درقانون تصریحی به خرید ملک نیست

محمد  صابر

محمد صابر :

با سلام
موضوع خرید مالکیت امری توافقیست و معمولا این ارزشگذاری بین ده تا پانزده درصد از ارزش واقعی عرصه و اعیان ملک محاسبه میگردد ولی بیشتر جنبه توافقی دارد و عرف نیز به این موضوع تاکید دارد.