مشاوره حقوقی رایگان - عدم ثبت طلاق در شناسنانه

با عرض سلام
یک آقایی میگوید دو سال پیش همسرشون رو طلاق داده ولی الان صفحه دوم شناسنامه او ثبت نشده که طلاق دادند.

آیا چنین چیزی میتواند باشد یا آقا دروغ میگوید و طلاق نداده و زن دارد.

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

باسلام
ممکن است همسر اون آقا اقدام به طلاق کرده باشند و آقا در مراحل دادگاه و در ثبت واقعه طلاق حاضر نشده باشند میتوان از دفترخانه طلاق که صیغه در آن جاری شده و یا از ثبت احوال موضوع را پیگیری کرد.