مشاوره حقوقی رایگان - تغییر محل تولد

سلام خسته نباشید من سال 77 در بیمارستان ابوذر هنگام (تهران) بدنیا اومدم بعد تو این مدت پدرم چون کارمنده مجبور به انتقالی دوساله به شهرستان بیرجند شد و بخاطر اینکه مامانم تنها بوده پدرم مجبور به پیگیری شناسنامه برای من تو شهرستان بیرجند میشه و اونجا برام شناسنامه میگیرن و الان من توی شناسنامه متولد بیرجند هستم ایا میشه این رو تغییر داد یا خیر!؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
باید ثابت کنید در بیمارستانی در تهران بدنیا امده اید و سپس اقدام به اصلاح شناسنامه کنید