مشاوره حقوقی رایگان - وقف اموال

سلام، خسته نباشید. من مدتی پیش برای شما پیام گذاشتم که عمویی داشتم که زن و بچه نداشته و در ایران زندگی میکرده و پدر من از آلمان پول میفرستاده و عموی من تهران ملک میخریده است. عموی من مریض میشود و پدرم میاد تهران و عموی بنده فوت میکند. نوکر و کلفت عموی من همون شب فوت عموم میروند کلانتری و میگویند یکی هست مرده و وارث نداره و سر و کله اوقاف پیدا میشود. هر چی سند و مدرک بنچاق و صندوق امانات رو جمع میکنند و میبرند و بعد از یک سال دادستان وقت و رئیس اوقاف ادعا میکنند که عموی من دادستان وقت رو ولی خودش کرده و کل اموال خودش رو وقف کرده و جمع نبسته دونه به دونه نام برده ملک ها رو با پلاک ثبتی حدود 37 زمین ولی پدر من سند های ملک های که بابت آن به عموم پول داده را پیش خودش نگه داشته است. الان ملک های که در وقف نامه قید نشده اوقاف اجازه سند گرفتن به ما نمیدهد. میخواستم اگر بشود شماره ای بدهید من مدارکرو کامل برای شما بفرستم اگر کمک کنید ممنون میشوم.

پاسخ ها :

مريم حيدرى

سرکار خانم مريم حيدرى :

سلام ٠٩١٧٧٨٥٣٨٢٦
توى واتساپ مداركتون رو ارسال و توضيحات رو بنويسيد

ليلا  تقي زاده

ليلا تقي زاده :

با سلام بله می توانید بک وقت مشاوره رزرو کنید و مدارک را ارسال کنید تا بررسی شود

خدیجه بهاروندی

خدیجه بهاروندی :

استان :

سلام وقت بخیر شما اهل کجا هستید ، اگه دوست داشتید مدارکتون رو به شماره تلفن 09163616293 از طریق واتساب بفرستید تا در حد توان راهنمایی کنیم.

حسین کشاورز دولیسکان

حسین کشاورز دولیسکان :

باسلام
اگر پدر شما ادله معتبری اعم از اسناد و مدارک مربوط به پرداخت وجه و ... داشته باشد؛ پس احراز و اثبات مالکیت شما نسبت به ماترک آن مرحوم ( از طریق طرح دعوی اثبات مالکیت یا ... ) و صدور حکم از سوی مرجع قضایی، به خواسته خود خواهید رسید. برای دریافت پاسخ مناسب و کافی باید حضوری یا تلفنی دلایل و مدارک ادعای شما مورد بررسی قرار گیرد. تلفن تماس : 09166602535